Νέο Βιβλίο του Ηλία Μπιτζάνη για την Μεσσήνη.

Σήμερα ανακοινώθηκε το νέο βιβλίο του Ηλία Μπιτζάνη για την Μεσσήνη , στην Ελευθερία. Από προσεκτική ανάγνωση που έκανα στο κείμενο της βιβλιοπαρουσίασης, είναι βέβαιος για ένα πράγμα: Ότι το βιβλίο θα έχει σοβαρό ενδιαφέρον και θα προσκομίσει νέα στοιχεία περί την Μεσσήνη στο θέμα της Ιστορίας της. Θα το διαβάσουμε προσεκτικά και .....αργά! Το «αργά» έχει να κάνει με την ψυχολογία του πολυτίμου πράγματος που έχεις στα χέρια σου το οποίο προσπαθείς να χαρείς επιμηκύνοντας τον χρόνο για να το ευχαριστηθείς!
Μόλις το μελετήσουμε, θα γράψουμε και μια εμπεριστατωμένη γνώμη για το βιβλίο για το οποίο είμαι  εκ των προτέρων βέβαιος για το  ενδιαφέρον του.
Πάρα πολύ χαίρομαι, που ο Ηλίας καταπιάνεται για δεύτερη φορά με το θέμα της Μεσσήνης , με δεύτερο βιβλίο , πράγμα που γνωρίζω καλά, ότι για να επιχειρηθεί, πρέπει να υπάρχει πλήθος νέων στοιχείων και πληροφοριών. Γι αυτό προδικάζω και το τεράστιο ενδιαφέρον του βιβλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)