Σχόλιο επί της Δημόσιας διαβούλευσης για την ανάρτηση των αποφάσεων στο διαδίκτυο.

σελίδα σχολίου από χρήστη Γιάννης Πλατάρος , 2009-12-15 00:05:38

Το μέτρο είναι επαναστατικό και πρέπει να παραμείνει επαναστατικό. Μπορεί ο Πρωθυπουργός να μείνει στην Ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους μόνο από αυτό το μέτρο. ΑΛΛΑ:
Πρέπει να παραμείνει ΑΝΟΘΕΥΤΟ. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υιοθετηθούν τα παρακάτω (και η όλη φιλοσοφία που μπορεί να απορρέει από αυτά)
  1. Οι αναρτήσεις να γίνονται σε μορφή κειμένου και όχι σε μορφή φωτογραφίας, ακριβώς για να είναι ανιχνεύσιμες από την κυριότερη (μοναδική για την ακρίβεια) σοβαρή μηχανή αναζήτησης, την Google. 
  2. Η πληροφορία έχει χρηστική αξία (για τον σκοπό που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο) , από την στιγμή που θα αναρτηθεί στην Google. O όποιος δικτυακός τόπος δημοσίευσης, θα πρέπει υποχρεωτικά να κοινοποιείται (επ΄αποδείξει) σε όλες τις Ελληνικές και κυριότερες γνωστές ξένες μηχανές αναζήτησης. 
  3. Οι πληροφορίες θα αναρτώνται σε 10 διαφορετικούς και ανεξάρτητους δικτυακούς τόπους («ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ»)για λόγους ασφάλειας , οι οποίοι θα έχουν απλές στην απομνημόνευση διευθύνσεις με προηγμένες μηχανές αναζήτησης για το δικό τους ψηφιακό υλικό. 
  4. Είναι ζωτικής σημασίας, να μην ισχύουν οι πράξεις αν δεν αναρτηθούν στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο αυτό. Να μην ισχύουν, αν δεν έχουν αναρτηθεί σε αυτό τουλάχιστον 10 μέρες. Γνωρίζω, ότι αυτό δημιουργεί εμπόδια για κάποιου είδους αποφάσεις. Γι αυτές να προβλεφθούν εξαιρέσεις , οι οποίες πάντως εξαιρέσεις δεν θα αφορούν επ΄ ουδενί προσλήψεις προσωπικού ή οικονομικές δοσοληψίες του Δημοσίου τομέα με ιδιώτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)