Επί τέλους μάθαμε τις πρώτες ποινές που επεβλήθησαν σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Καλαμάτας!!!

Από σπόντα απαντήσεως του ΥΠΔΒΜΘ προς την ΟΙΕΛΕ, μάθαμε ότι η  ποινή που επεβλήθη για την απόπειρα διαρροής ήταν .....χρηματική ύψους 25.000€ ! Επειδή φάνηκε «δυσαναλόγως επιεικής» στο υπουργείο, παρέπεμψε την υπόθεση για επανεξέταση!

Του χρόνου,  ευελπιστούμε  να τις μάθουμε !

Ακολουθεί απόσπασμα της απαντήσεως του ΥΠΔΒΜΘ που εμείς ως Μεσσήνιοι μαθαίνουμε ...τελευταίοι!.
.......................................................................
2)    Σχετικά με το ζήτημα της διαρροής θεμάτων,  κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων του 2009, στην Καλαμάτα, η Υπουργός Παιδείας με έγγραφό της υπέβαλε ένσταση  για την ποινή των 25.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη, υπογραμμίζοντας ότι είναι δυσαναλόγως επιεικής και ελήφθη ύστερα από κακή εκτίμηση των παραβάσεων που διέπραξε ο εν λόγω νόμιμος εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο. Συνημμένα 2 α και 2β.
...................................................................................................................................
(Μόλις βρούμε τα συνημμένα θα σας τα κοινοποιήσουμε!)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)