Μαγεία στην αρχαία Μεσσήνη με Στέφανο Λιναίο, Τάκη Κατσουλίδη & Ορχήστρα Θεοδωράκη.

Κατάμεστο το αρχαίο στάδιο και μαγευτική η ατμόσφαιρα με τα φωτιζόμενα, μερικώς  αναστηλωμένα, ευρήματα του χώρου.
Ο Μεσσηνιώτης Τάκης Κατσουλίδης είχε φτιάξει ένα σπουδαίο έργο τέχνης σκηνικό, όπου στους μαύρους καμένους κορμούς δένδρων από την φωτιά του Ταϋγέτου, πετούσαν πολύχρωμες μεγάλες φωτεινές πεταλούδες , που προφανώς συμβολίζουν την ελπίδα, αλλά και την ανάγκη αποκατάστασης του βουνού. Ο Σάκης ο Λιναίος,  ο  Νησιώτης,  ο Μεσσηνιώτης,  παρουσίασε το πρόγραμμα με τους Μπάση, Πέτρο Βανδή , Βενετσάνου και Μαρία Φαραντούρη, που τραγούδησαν τις αγαπημένες μελωδίες του Μίκη.
Προηγουμένως ο Πέτρος Θέμελης, ο σοφός καθηγητής και σπουδαίος άνθρωπος έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης και εισέπραξε πολλά χειροκροτήματα.
Παρόντες δεκάδες Νησιώτες, που αγαπούν τον χώρο, όλοι γοητευμένοι από το υποβλητικό περιβάλλον.

Το παρόν έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης κος Στάθης Αναστασόπουλος πλαισιωμένος από δεκάδες ανθρώπους της Τ.Α. και όχι μόνον.
Τι είπε ο Στέφανος Λιναίος λίγο πριν την εκδήλωση στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Στέφανος Λιναίος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)