Πολύ θερμή αποδοχή της υποψηφιότητας Αναστασόπουλου σε Αριστομένη -Τρίκορφο.

Ευρεία σύσκεψη είχε στις 26/8/2010 με τις Δημοτικές Ομάδες και τις Τοπικές Δημοτικές Οργανώσεις , ο υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος.
Ο κ. Αναστασόπουλος έκανε ενημέρωση επί της υποψηφιότητάς του και μια πρώτη καταγραφή των ειδικών προβλημάτων προβλημάτων για τα οποία κράτησε σημειώσεις,  ενώ άκουσε με προσοχή Δημοτικούς Συμβούλους και αυτοδιοικητικούς που του εξέθεσαν τις απόψεις τους. Από την ανταπόκριση που είχε ο κ. Αναστασόπουλος και το όλο κλίμα των συναντήσεων, συνάγεται η ευμενής και πλήρης αποδοχή όπως και παραδοχή της υποψηφιότητάς του από τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, που στο πρόσωπό του βλέπουν τον έμπειρο Αυτοδιοικητικό που αύριο θα είναι ο Δήμαρχος που θα κάνει την ανάπτυξη.
Οι φωτογραφίες από τις συναντήσεις σε Αριστομένη και Τρίκορφο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)