Η δυναμική των Δημοτικών Συνδυασμών Μεσσήνης.(Μικρή, αλλά αποκαλυπτική αριθμητική ανάλυση)

Πριν γίνουν οι εκλογές, κατεγράφη με τον πλέον επίσημο τρόπο η δυναμική των Συνδυασμών που δηλοί και το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάστηκε δημοσκόπηση, δεν χρειάστηκε έρευνα, δεν έγινε καμία μέτρηση σε ψηφοφόρους, αλλά σε ....υποψήφιους! Βεβαίως , είναι δύσκολο να κάνεις ποιοτική αποτίμηση (αν και ο κάθε πολίτης την έχει ήδη κάνει) αλλά αριθμητική σε δημοσιευμένα νούμερα, μπορείς!
Να δούμε τι εννοούμε τον μακρύ πρόλογο:
Βγήκαν οι Συνδυασμοί.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Να δούμε τι λένε τα Στοιχεία: Κάπου συμπληρώθηκε το τοπικό Συμβούλιο, κάπου όχι. Κάπου συμπληρώθηκε με τον μέγιστο Αριθμό υποψηφίων, κάπου με τον ελάχιστο, κάπου ΚΑΘΟΛΟΥ. Επειδή η πληροφορίες με τους αριθμούς είναι πολύπλοκες, επιλέγουμε τους ελάχιστους αριθμούς.
Περιττό να υπογραμμιστεί, ότι ο Συνδυασμός του Στάθη, υπερτερεί έναντι όλων των κριτηρίων. Εμείς εδώ ΑΠΛΩΣ, μεγενθύνουμε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ. Εμφανίζουμε σε ποια χωριά δεν συμπληρώθηκε ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. Αυτό είνια ένα αρκετά καλό μέτρο της δυναμικής των συνδυασμών που προδικάζει το εκλογικό αποτέλεσμα! Πριν την κατάθεση των συνδυασμών, όλοι εδήλωναν , ότι έχουν καταρτίσει πλήρεις συνδυασμούς κτλ . Η ώρα της αλήθειας, ήλθε με την κατάθεση. Τα στοιχεία τα έχουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, αλλά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ:
Εκλογικός Συνδυασμός κ. Στάθη Αναστασόπουλου: (1) Στο Λυκότραφο
Εκλογικός Συνδυασμός κ. Κώστα Σπυρόπουλου: (28)  Αγριλιά, Ανδριανή , Αριστομένης, Βλάσση, Διόδια, Δροσιά, Καλαμαρά, Καλοχώρι, Καστανιές, Κλίμα, Κόκκινου, Κουρτάκι, Κουτήφαρι, Λογγά, Λυκίσσα, Μαθία Μηλίτσα, Νέα Κορώνη, Νεοχώρι, Πελεκανάδα, Πεταλίδι, Πιπερίτσα, Πλατανόβρυση, Ρεματιά, Σπιτάλι, Χαραυγή, Χαντζή, Χράνοι.
Εκλογικός Συνδυασμός κ. Νίκου Τζώρτζη: (7) Αρχαία Μεσσήνη, Βούταινα, Ελληνοεκλησσιά, Καλαμαράς, Κουρτάκι, Νεοχώρι, Πιπερίτσα. 
Εκλογικός Συνδυασμός  κ. Κώστα Αποστολόπουλου. (51) (Δεν αναγράφονται )
Στα παραπάνω μπορεί να γίνει και ποιοτική ανάλυση που αφορά τα πρόσωπα, αλλά χρειάζεται κάποιος να τα γνωρίζει επισταμένως και τέτοιες γνώσεις μαγικές δεν διαθέτουμε. Μπορούμε όμως να διαχειριστούμε τα εμφανή αριθμητικά μεγέθη , που δείχνουν την αναμφισβήτητη επικράτηση του συνδυασμού του Στάθη , με δεύτερο τον κ. Τζώρτζη , τρίτο τον. κ. Σπυρόπουλο και τέταρτο τον κ. Αποστολόπουλο.
Τα ακριβή εκλογικά ποσοστά θα καθοριστούν από τον λαό στην κάλπη!
:-)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)