Όλη η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων, όλων των Συνδυασμών στον Δήμο Μεσσήνης.

Όσοι θέλουν να τα δουν σε φυσιολογική μορφή αυτά τα αρχεία, δηλ. σε μορφή .xls και όχι σε .pdf, να πάνε Scribd και να κάνουν μεταφόρτωση, επιλέγοντας την μορφή του αρχείου που επιθυμούν. Τα αποτελέσματα αυτά τα δημοσιεύω στα πλαίσια της διαφάνειας την οποία υποσχέθηκε ο Συνδυασμός του Στάθη με τον οποίο κατέβηκα. 
Μετά από τόσες μέρες, δεν έχουν δημοσιευθεί τα αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή και υπάρχουν μόνο σε υλική έγγραφη μορφή. Φρονώ, ότι όλοι πρέπει να τα γνωρίζουν όλα, ή τουλάχιστον όλοι να έχουν πρόσβαση σε Δημόσιες πληροφορίες , μη διαβαθμισμένες. (Εδώ τα έγγραφα λόγω προεπιλεγμένης μορφοποίησης φαίνονται  κολοβά , αλλά όλοι μπορούν να πάνε στο Scribd και να κατεβάσουν τα αρχεία ) . 
Αυτό η ενέργεια  είμαι βέβαιος, ότι συμβάλει στην κατεύθυνση της Δημοκρατικής θωράκισης του νέου θεσμού του Καλλικράτη , αλλά και της Δημόσιας Διοίκησης ...
Βεβαίως χρειάζεται χρόνο η ανάγνωση των αποτελεσμάτων.
αλλά θα γίνει και τα συμπεράσματα τα λεπτομερή και τοπικά που πρέπει να βγουν, θα βγουν. Αυτό μακροσκοπικά, συμφέρει όλους , ενώ σε μίκρο επίπεδο, ατομικό, αρκετούς δεν τους συμφέρει.
Αλλά η αλήθεια των απλών γεγονότων, πρέπει και να λέγεται και να προβάλλεται, για λόγους Δημοσίου Συμφέροντος.
Ευχαριστώ.
Γιάννης Πλατάρος.


ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)