1999: Η πρώτη ταινία της Μαρίας Σολωμού με φόντο την Μεσσήνη, μπροστά από τον φακό του Σάκη Μανιάτη!



Η πρώτη ταινία της Μαρίας Σολωμού πριν γίνει γνωστή. Το περίεργο είναι ότι αυτή η πρώτη της ταινία, δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα, αν και τα γυρίσματά της τελείωσαν το...1999!!! Απίστευτες μικροπολιτικές λογικές έχουν κρατήσει ένα σπάνιο και υπερπολύτιμο υλικό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και του κοινού! Υλικό πέραν των 50 ωρών από την Μεσσήνη και την Μεσσηνία, την αρχαία Μεσσήνη, το Πολυλίμνιο, τα ήθη τα έθιμα, τα πρόσωπα, έχει.....χαθεί! Μια πολύ καλή επαγγελματική δουλειά αλλά και με ΑΓΑΠΗ , του Σάκη του Μανιάτη έχει μείνει στην ....αφάνεια λόγω απίστευτων λόγων τους οποίους αρνούμαι να δημοσιοποιήσω ως μετα-αστείους και....μεταγελοίους!
Χαρείτε την Μαρία Σολωμού ως σπουδάστρια της Δραματικής Σχολής και την φωτοφραφία του Σάκη Μανιάτη! Ελπίζουμε, ώστε σύντομα να γίνει και η .......ΠΡΕΜΙΕΡΑ της ταινίας του Σάκη Μανιάτη στην .....Μεσσήνη!
:-)
(Το βίντεο έχει στιγμιότυπα της ταινίας)

Σχόλια

Ο χρήστης Kostas Paris είπε…
ευχη και διακαης ποθος ολων σχεδον των απανταχου Μεσσηνιων -οσων γνωριζουν περι της ταινιας βεβαια- ειναι να προβληθει επιτελους και φυσικα στον τοπο που την συνελαβε  η καλλιτεχνικη ματια του Μανιατη....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)