Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Μεσσήνη

(Από την ηλεκτρονική έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Καλαμάτας)

Για το μεγάλο ξεφάντωμα της Αποκριάς ετοιμάζεται η Μεσσήνη με πάρτι μασκέ σήμερα στο καφέ "Fuego"  στις 10 μ.μ. ενώ αύριο θα γίνει έκθεση φωτογραφίας  στην κάτω πλατεία με θέμα "Η Μεσσήνη του χθες" με την επιμέλεια του Αρτέμη Φανού. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Καθαρή Δευτέρα.
Επίσης αύριο θα γίνει το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού σε περιοχές της Μεσσήνης (α' φάση στις 9 π.μ.)  και αποκριάτικη «Πιτσιρικούπολη» (εκδήλωση ψυχαγωγίας παιδιών – face painting – μπαλονοκατασκευές – ταχυδακτυλουργικά κ.ά. παιχνίδια),  11 π.μ. -  2 μ.μ. επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Ακόμα, αποκριάτικο πάρτι του 3ου Δημοτικού Σχολείου, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  στην αίθουσα ‘‘Μεσσήνη’’ Δημ. Κουζή, από 6-9 μ.μ. (face painting για τους μικρούς φίλους).
Παραδοσιακές φωτιές θα ανάψουν στις 8 μ.μ. στις τοπικές κοινότητες: Μάδαινα, Δρακονέρι, Πιλαλίστρα, Πιπερίτσα, Μυρτοποταμιά,  Νεοχώρι, Λευκοχώρα, Βελίκα, Ανδρούσα, Πανιπέρι.
Ο αποκριάτικος χορός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εύας “Ο Αριστοτέλης”, θα γίνει αύριο στην αίθουσα Καλογερόπουλου στην Εύα στις 9 μ.μ. και πάρτι μασκέ από το “Music club” (έναντι Μυλωνά), με τη συνεργασία του Γ.Σ.Μ. και του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσήνης στις 10 μ.μ.
Τέλος αύριο, θα γίνει και ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός της Δημοτικής Φιλαρμονικής στην αίθουσα “Νεφέλη”  Μιχ. Τσέλιου, στις 9.30 μ.μ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)