Για τον Νίκο Παπάζογλου που έφυγε....


Ο Νιόνιος έδωσε ραντεβού στην Πάντειο, την άνοιξη του 1977 για να παρουσιάσει τους Αχαρνής σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση! Ήταν δυνατόν να μην ήμουν εκεί; Βραδάκι γλυκό, και ο Νιόνιος παρουσίασε το «παιδί από την Θεσσαλονίκη» τον Νίκο Παπάζογλου. Και ο Νίκος μπήκε με το «σε γιορτινό αγώνισμα παίζατε τις αμάδες και δεν καταδεχόσαστε το κωμικό παιδί...»
«Μούσα καρβουναρού, θράκα μου πυρωμένη....»
Μεγάλη χαρά να δω τον Νιόνιο ζωντανά πρώτη μου φορά. Τζάμπα έμαθα όλο του το έργο και τις συνεντεύξεις του «απ΄έξω  κι ανακατωτά;»...:-)
Ε!....Και η «εκδίκηση της Γυφτιάς» και τα «Δήθεν» με τον....αρκουδιάρη τον Ρασούλη που έφυγε κι αυτός ....Μεγάλη εντύπωση στο μουσικό γίγνεσθαι της εποχής...
Δεν υπάρχουν πια συγκινητικά σημειώματα. μόνο η ρωγμή του χρόνου που πήρε τον Νίκο στον επάλληλο Κόσμο, πέρα του νυν που ο ίδιος κόσμισε........

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)