Φυσικά Ανέκδοτα!

Ένα ταχυόνιο μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε ταχυόνια εδώ πέρα". Το ταχυόνιο απαντάει, "Αύριο με σέρβιρες όμως".

Ένα ευγενές αέριο μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε ευγενή αέρια εδώ πέρα". Το ευγενές αέριο δεν αντιδρά.


Ένα νετρίνο μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε νετρίνα εδώ πέρα", Το νετρίνο απαντά, "Περαστικός ήμουνα".


Ένας βιοπληροφορικός μπαίνει σε ένα μπαρ. Ρωτάει ο μπάρμαν, "GATCGCATCAATAAA;". Ο βιοπληροφορικός απαντάει, "Θα χρειαστώ μετάφραση".


Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα μπαρ κρατώντας ένα κομμάτι άσφαλτο κάτω από τη μασχάλη του και λέει στο μπάρμαν, "Ένα ποτήρι μπύρα παρακαλώ, και ένα για το δρόμο".


Ένα σάντουιτς μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε φαγητό εδώ πέρα".


Δύο άτομα υδρογόνου μπαίνουν σε ένα μπαρ. Λέει το ένα, "νομίζω ότι έχασα ένα ηλεκτρόνιο". Απαντάει το άλλο, "είσαι σίγουρος ρε;". "Θετικότατος", απαντάει το πρώτο.


Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε ταχυόνια εδώ πέρα". Ένα ταχυόνιο μπαίνει σε ένα μπαρ.


Ένας υπεραγωγός υψηλών θερμοκρασιών μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε υπεραγωγούς υψηλών θερμοκρασιών εδώ πέρα". Ο υπεραγωγός υψηλών θερμοκρασιών φεύγει χωρίς αντίσταση.


Ο Χάιζενμπεργκ έχει βγει για βόλτα με το αυτοκίνητό του, μέχρι που πέφτει σε ένα μπλόκο. Ρωτάει ο αστυνομικός, "Γνωρίζετε με τι ταχύτητα πηγαίνατε;". "Όχι", απαντάει ο Χάιζενμπεργκ, "αλλά ξέρω που ακριβώς βρίσκομαι".


Υπάρχουν 10 τύποι ανθρώπων στον κόσμο, αυτοί που ξέρουν δυαδικό κώδικα, και αυτοί που δεν ξέρουν.


Ένας οικοδόμος, ένας δικηγόρος και ένας διδάκτορας θεωρητικής φυσικής συναντιούνται τυχαία μετά από καιρό σε ένα φαστφουντάδικο. Λέει ο οικοδόμος, "Πολλή δουλειά τελευταία, είναι η 3η πολυκατοικία που τελειώνουμε τους τελευταίους μήνες, κουραστήκαμε, αλλά άξιζε τον κόπο". Λέει ο δικηγόρος, "Το γραφείο μας πάει όλο και καλύτερα, έχουμε αναλάβει πολλές εταιρίες και χτυπάμε 10ωρα στο δικαστήριο κάθε μέρα, όλα μια χαρά!". Λέει ο διδάκτορας θεωρητικής φυσικής "είσαστε έτοιμοι να παραγγείλετε ή να έρθω σε λιγάκι;"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)