Σχετικά με την μετατροπή της παιδικής Χαράς στον Άγιο Ιωάννη σε θέση στάθμευσης....

Το Δημοτικό Συμβούλιο, προφανώςς υπό την πίεση του Συλλόγου εμπόρων και της πρωτοφανούς κρίσης, πήρε μια απόφαση. Προφανώς δεν υπάρχουν λεφτά για να φτιαχθεί η παιδική χαρά. Προφανώς είναι άντρο παραμονής αλλοδαπών. Προφανώς υπήρξε μεγάλη γκρίνια και πιέσεις «για να ανασάνει η αγορά» Προφανώς ισχύει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.» Προφανώς η κακοδαιμονία της αγοράς δεν οφείλεται στις ελλείψεις χώρων στάθμευσης, αλλά στην πρωτόγνωρη κρίση, η οποία οσονούπω, θα αχρηστεύσει και τα οχήματα, οπότε και το πρόβλημα στάθμευσης θα λυθεί αυτομάτως. 
Επειδή πρέπει να κατανοούμε, να συζητούμε και να βλέπουμε μακρυά, καταθέτω υποδείξεις για την μετατροπή του χώρου σε χώρο στάθμευσης. 
1. Με τίποτα δεν θα πρέπει να πέσει άσφαλτος αλλά ψιλό χαλίκι.
2. Περιμετρικά πρέπει να μπει ένα παρτέρι σε σχήμα Π , με λωρίδα πλάτους 2 μέτρων τουλάχιστον όπου θα μπουν αειθαλή δενδράκια κατά προτίμηση φοινικοειδή αντοχής και ταχείας αναπτύξεως (πιτσάρδια) που θα αναβαθμίσουν αισθητικά την περιοχή και θα σκιάζουν μερικώς τον χώρο.
Καλή επιτυχία στο εγχείρημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)