ώρα να αναλάβει πρωτοβουλία ο Δήμος για την ασφάλεια του Δήμου....

Κράτος δεν έχουμε και το ξέρετε....
Υπάρχουν στιγμές , όπου σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Δήμο της Μεσσήνης έχουν Υπηρεσία ΕΝΑΣ (αριθμός : 01) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Για την δανεική βενζίνη για τα περιπολικά , το γνωρίζετε....
Προτείνω :
Οργάνωση πολιτοφυλακής με εκπαιδευμένους πολίτες , ώριμους πολίτες, που θα επανεκπαιδευτούν , που θα έχουν κάνει σε ειδικά σώματα του Στρατού, που θα ήταν 5-ετούς θητείας , που είναι έφεδροι αξιωματικοί και επιθυμούν να επανεκπαιδευτούν κια να προσφέρουν υπηρεσία περιπολίας σε εθελοντική βάση. Να περάσουν από ψυχομετρικά τέστ , να εκπαιδευτούν και να αναλάβουν υπηρεσία περιπολιών. Να τους δοθεί δικαιοδοσία και ελάχιστα μέσα. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ. Ένας «επιλοχίας» θα  βγάζει κάθε μέρα (μή προβλέψιμη) Υπηρεσία και θα έχει διαρκή επαφή με την κάθε ομάδα περιπολίας.
Αν κάποιος μπορεί να σκεφθεί κάτι καλύτερο και λυσιτελέστερο να μου το στείλει να το αναρτήσω και να το υποβάλλω στον Δήμο Μεσσήνης...
ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ.........

Ενδεικτικός Προγραμματισμός
1. Πρόσκληση εκδήλωσης ανδιαφέροντος
2. Κατ΄αρχήν επιλογή από επί τούτω Συμβούλιο επιλογής από πρώην Στρατιωτικούς εκ Μεσσήνης (έχουμε πολλούς και καλούς) 
3. Ελάχιστα Προσόντα υποψηφίων για προεπιλογή:  Λευκό ποινικό μητρώο , απολυτήριο τουλάχιστον Λυκείου, δίπλωμα οδήγησης,κανονική  περάτωση στρατιωτικών υποχρεώσεων με πλήρη θητεία.
4. Τελική επιλογή: Επιτυχής περάτωση ψυχομετρικού τεστ, επιτυχής περάτωση χρόνου με χρόνο αντίδρασης, ανεκτές Ιατρικές εξετάσεις (Όραση, ακοή , αρτιμέλεια)
5. Χρηματοδότηση παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης από εμπείρους Αστυνομικούς κια Στρατιωτικούς.
6. Εφοδιασμός με υλικά Αλεξίσφαιρα γελέκα, κυάλια νυκτός , φακούς, προβολείς, GPS,  τηλεβόα, χειροπέδες, εφοδιασμός με άδεια οπλοφορίας,  γραφείο 24-ώρου λειτουργίας με τηλέφωνο και Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο.
7. Ό,τι άλλο ήθελε χρειασθεί.....
Τώρα, πριν σφάξουν άλλο συμπολίτη-συνδημότη-συνάνθρωπό μας τα βάρβαρα κτήνη που έχουν μπει ανεξέλεγκτα με ηθική αυτουργία επιλησμόνων του χρέους υπαλλήλων  τους και επίορκων λειτουργών του Κράτους. Οι πράξεις και παραλήψεις τους ενάντια στο Σύνταγμα, αυξάνει την υποχρέωσή μας που πηγάζει από την γνωστή ακροτελεύτια διάταξή του.....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με την πρότασή σου. Ο Δήμος δεν δείχνει ενδιαφέρον, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία οι πολίτες αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί και η Δημοτική Κοινότητα Μεσσήνης, νομίζω ότι είναι στις αρμοδιότητές της. Ας κινηθούν κι αυτοί!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι πολίτες της Μεσσήνης είναι αγανακτισμένοι και τρομοκρατημένοι! Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και χρειάζονται επιγόντως μέτρα πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Αν συμβεί αυτό (θα έχουν δίκαιο οι άνθρωποι) τότε στην πόλη μας θα συμβούν πολλά δυσάρεστα. Εχουμε τους αθίγγανους να μας αληστρατίζουν τώρα έχουμε και κάθε λογής κακοποιά στοιχεία να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων. Ας γίνει κάτι πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά φίλε Γιάννη, ο Δήμος ανέλαβε πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην πόλη της Μεσσήνη, έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία και έκανε μια απλή ανακοίνωση στον Τύπο. Μάλλον έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Τα προβλήματα λύνονται με δράση και όχι με δημοσιεύμτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)