Ο Δήμος Λουτρακίου, υλοποίησε το 2011 μία ιδέα μας για τον Δήμο Μεσσήνης του.....2006!

Η ιδέα ήταν η κατασκευή στον μώλο κουντουκιού ενός αγάλματος του Ποσειδώνα . Δεν έγινε , αλλά το έκαναν από τον Γενάρη φέτος στο......Λουτράκι!
Εύγε στον Δήμαρχο Λουτρακίου που πραγματοποίησε την ιδέα μου, πάρα πολύ χαίρομαι, αν και θα χαιρόμουν περισσότερο αν πραγματοποιείτο στην Μεσσήνη!
Πού είχαμε καταγράψει την ιδέα:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kpSgArM3EWsJ:www.scribd.com/doc/37718619/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%AE%CE%BD%CE%B7+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D+%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%AE%CE%BD%CE%B7&cd=7&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a&source=www.google.gr
το απόσπασμα
Μεγάλο ορειχάλκινο αντίγραφο αγάλματος του Ποσειδώνος που εκτοξεύει την τρίαινα στην μέση περίπου του μώλου του κουλτουκιού , με κατεύθυνση Βορρά –Νότου . Μαζί με τον καλλιμάρμαρο ναΐσκο που θα έχει κατεύθυνση ανατολής Δύσης θα συμβολίζει την κάθετη τομή του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό , στον σύγχρονο πολιτισμό μας.....
Φιλιά στο Λουτράκι!


Πρόγραμμα για την Μεσσήνη




Πώς το είχα φανταστεί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)