Πρόσκληση Μαθηματικών για το 29ο Συνέδριο της ΕΜΕ το 2012 στην Καλαμάτα.

Προσκαλούνται και παρακαλούνται  πολύ, όλοι οι Μαθηματικοί,  να μαζευτούμε την Τετάρτη  9 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο 
Μαρίνα Yauchting Skippers  να συζητήσουμε για το 29ο Συνέδριο της Καλαμάτας για τον Νοέμβριο του 2012.
Να μεταφέρω το πόσοι είμαστε, πόσοι θα βοηθήσουμε και που.
Πρέπει να το κάνουμε οπωσδήποτε, είναι ευκαιρία  να αναστηθεί και οικονομικά το παράρτημα,ώστε να μπορεί να κάνει τα αυτονόητα που τώρα δεν μπορεί,   να κινηθεί η τοπική αγορά 3 μέρες και να κάνουμε κάτι που σίγουρα έχει ΙΣΤΟΡΙΚΗ διάσταση και αναφορά  την πόλη και τον νομό.



-Ο-
Πρόεδρος του Παραρτήματος
Γιάννης Π. Πλατάρος
Φορητό: 6947187139
Υ.Γ. Παρακαλώ θερμά, να ειδοποιηθούν ΟΛΟΙ οι μαθηματικοί. Δεν έχουμε μέηλ για όλους ή τηλέφωνα. Παρακαλούμε, να ειδοποιηθούν Μαθηματικοί της Δημόσιας Εκπαίδευσης της Ιδιωτικής, των Φροντιστηρίων εν ενεργεία και μη. ΟΛΟΙ! Ο κάθε ένας συνάδελφος, ας κάνει δύο τηλέφωνα ή ας στείλει  2-3 sms . Είναι πολύ σημαντική αυτή η συνάντηση και κρίσιμη, ώστε όχι μόνο να πάρουμε το ναι για την διοργάνωση, αλλά να κάνουμε την πρώτη ουσιαστική αρχή υλοποίησής του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)