Τι σχέση έχουν οι Las Sketchup με την Amy Mac Donalnd;

Η απάντηση είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση, καλλιτεχνικά, ηλικιακά, μουσικά. Είπαμε μουσικά; Πριν 3 χρόνια ένας Αμερικανός DJ από την Νέα Υόρκη, έμπλεξε δύο τραγούδια, σε μείξη, το ένα πάνω στο άλλο που ....ταίριαξαν ΑΠΟΛΥΤΑ σε ένα σημείο. Το ένα σημείο είναι το ρεφρέν από το ένα και το σόλο κιθάρας από το άλλο ! Το κομάτι κατέβηκε από το youtube (Είχαμε βάλλει τον κώδικα ενσωμάτωσης και στο μπλόγκ μας, και απενεργοποιήθηκε!)
Εις μάτην το αναζητούσα, ως τέστάκι σε μουσικούς που καταλαβαίνουν ομοιότητες (είναι δύσκολο να το αναγνωρίσεις, ας είσαι ειδικός!)
Το κομάτι μπαίνει για να δείξει πόσο δύσκολο είναι ακόμα και για τους ειδικός να δούνε τις ομοιότητες. Το πώς το ανεκάλυψε ο Αμερικανός, μπορεί να οφείλεται και σε τύχη, πέραν ου ότι τα κομάτι έγινεν μέγιστες επιτυχίες με διαφορά 15 (;) ετών.
Εντελώς τυχαία, ενθυμούμαι, ότι όταν είχε βγει η επιτυχία των «λας κέτσαπ», είχε γίνει συζήτηση για το κατά πόσον έμοιαζε με μια διάσημη επιτυχία που είχε βγει το ....«λα μπάντα!!!» (Το έχουν εξαφανίσει από το youtube, λόγω απίστευτων δικαστικών διενέξεων μεταξύ των φερόμενων ως «δημιουργών») Φυσικά ο μη ειδικός μουσικός, ΔΕΝ μπορεί να δει την ....ομοιότητα! Εφέρετο μάλιστα κάποιοι να έχουν τα μυστικά της επιτυχίας . Μιλάμε για τραγούδια που γνώρισε όλος ο Πλανήτης.........Είναι γνωστό που προσφάτως η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε το λαμπάντα και το έκανε ΠΑΛΙ επιτυχία παγκόσμια.......
Η μείξη Μακ-Ντόναλντ και Λας Κέτσαπ  :

Και η μεταλλαγή του λαμπάντα... το γνήσιο των Λας Κέτσαπ Και το ...γνήσιο της Έϊμυς:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)