ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Διαπλάτυνση του δρόμου Ασπρόχωμα - Μεσσήνη



Δρόμο πλάτους 11 μέτρων και διαπλάτυνση στη γέφυρα Παμίσου, προβλέπει για το δρόμο Ασπρόχωμα -Μεσσήνη, η μελέτη που εκπονεί η “Εγνατία Οδός Α.Ε.”, μετά από ανάθεση του υπουργείου Υποδομών, για μελέτες παρόμοιων έργων σ’ όλη την Ελλάδα.
Τα στοιχεία αυτά έδωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παν. Αλευράς μετά από ενημέρωση από το διευθυντή Τεχνικών Εργων Παν. Γιαννακέα, ύστερα από ερωτήσεις μας για το συγκεκριμένο θέμα. Ο κ. Αλευράς επεσήμανε ότι προχωράει η βελτίωση του συγκεκριμένου δρόμου, γιατί βρίσκεται σε εκκρεμότητα η υπόθεση του νέου δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος.
Ο δρόμος που μελετάται θα είναι δίιχνος, δηλαδή με μια λωρίδα ανά ρεύμα κυκλοφορίας και βοηθητική λωρίδα 1,5 μέτρο από κάθε πλευρά. Η μελέτη προβλέπει, κατά τον κ. Αλευρά, αμφίπλευρη διαπλάτυνση της στενής γέφυρας στον Πάμισο, φωτισμό του δρόμου και αποχετευτικό ομβρίων.
Σύμφωνα με την ανάθεση από το υπουργείο, η “Εγνατία Οδός Α.Ε.” θα μελετήσει συνολικά δρόμους 200 χιλιομέτρων στη Μεσσηνία, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.                

Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 16/02/2012

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)