Έκθεση «εν Μεσσήνη» ζωγραφικής του Νίκου Παναγιωτόπουλου 4 Απριλίου 2012

 Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εν Μεσσήνη» του Νίκου Παναγιωτόπουλου 4 Απριλίου 2012 έως 24 Απριλίου 2012 .
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι γέννημα -θρέμμα της Μεσσήνης , ζωγραφίζει ανελλιπώς από την παιδική του ηλικία και τώρα πλέον σε ηλικιακή και καλλιτεχνική ωρίμανση μεγαλουργεί. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τα νέα του έργα που έχουν επίκεντρο την γενέτειρα όπως βέβαια την βλέπει με τα μάτια της ψυχής του ο καλλιτέχνης που είναι φίλος μας, συμμαθητής μας και -βέβαια το σπουδαιότερο- ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
Ένα σημείωμα για την ζωγραφική του Νίκου Παναγιωτόπουλου, έχει γράψει και ο δικός μας ποιητής, πλέον πολυβραβευμένος Γιώργος Μαρκόπουλος που αποδεδειγμένα αγαπά κάθε τι της ιδιαίτερης πατρίδας του. Και μόνο που το σημείωμα αυτό για την ζωγραφική το έχει γράψει ο Γιώργος, καθίσταται υπερπολύτιμο υλικό, μαρτυρία, κατάθεση γνώμης, βιωματική μετουσίωση στο χαρτί της ματιάς του ποιητή για την ζωγραφική του Νίκου.
 έκθεση σε Μεσσήνη ζωγραφικής Παναγιωτόπουλος 4 Απριλίου 2012

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)