«Ηθοποιός αμέσου δράσεως» Αυτοβιογραφία Της Δέσποινας Στυλιανοπούλου



Κυκλοφόρησε. Μπορείτε να το παραγγείλετε
Ηθοποιός αμέσου δράσεως
Αυτοβιογραφία Της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

«Νύχτα περίεργη και το μυαλό μου γυρίζει. Στα μύρια γεγονότα της ζωής μου. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι πολλά αυτά που θέλω να διηγηθώ. Νομίζω πως θα εκραγώ. Θέλω ό,τι έχει συμβεί να το γράψω απόψε. Εν μία νυχτί, όπως όταν μάθαινα τους ρόλους. Μοιάζει ακατόρθωτο και είναι. Πώς να γράψεις την ιστορία της ζωής σου σε μια μόνο νύχτα;

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου το αποφάσισε και έγραψε για πρώτη φορά ένα μεγάλο βιβλίο που λέει τα πάντα. Για τη σκοτεινιά της Κατοχής, για την επαρχία, για την Αθήνα, το Εθνικό θέατρο, για τον δάσκαλο της τον Ροντήρη, για τα πρώτα βήματα της στο σανίδι, για το «Δουλικό αμέσου δράσεως», για το ότι έγινε πρωταγωνίστρια μέσα σε μία νύχτα, για τους Έρωτες της, για τον Κώστα Καραγιάννη και τον Πέτρο Μήλα. Αλλά και για τους ηθοποιούς και τους ανθρώπους που αγάπησε και θαύμασε: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γεωργία Βασιλειάδου, Θανάση Βέγγο, Κώστα Χατζηχρήστο, Νίκο Σταυρίδη, Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο, Ντίνο Ηλιόπουλο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Νίκο Ρίζο, Σαπφώ Νοταρά, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ρένα Βλαχοπούλου, Σταύρο Παράβα, Ορέστη Μακρή, Γιάννη Γκιωνάκη, Λάκη Λαζόπουλο, κ.α.

«Σας ευχαριστώ από τα εσώρουχα της καρδιάς μου»
Δέσποινα Στυλιανοπούλου

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Βίτωνος 4
Τ.Κ 118 54 Αθήνα
Τηλ. 210.3476857 Fax. 210.3476826
e-mail: gramm@ekdoseistetragono.gr
www.ekdoseistetragono.gr
Facebook/EkdoseisTetragono
Twitter: @EkdoseisTetragono

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
Ιπποκράτους 10-12
10679 Αθήνα
210.3639336
210.3638498
xristiaki@otenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)