Ο Γιάννης Πλατάρος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ φύλλο για 16/11/2012)


Σήμερα αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ως διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας ο μαθηματικός και μέχρι τώρα διευθυντής του Λυκείου Μεσσήνης Γιάννης Πλατάρος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Η θητεία του θα διαρκέσει ως τις 31 Ιουλίου του 2015, όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο από το υπουργείο Παιδείας.
Ο κ. Πλατάρος παίρνει τη θέση του Κώστα Βασιλόπουλου, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε, αφού πρώτα στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή είχε τοποθετηθεί ο Κώστας Ανδρεάκος. Ο κ. Ανδρεάκος θα γινόταν διευθυντής αν παραιτείτο από δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο ίδιος θα συνεχίσει να είναι διευθυντής του Γυμνασίου Παραλίας και αναπληρωτής στη Δευτεροβάθμια Μεσσηνίας. 
Διευθυντής στο Λύκειο Μεσσήνης γίνεται ο Βασίλης Γεωργιόπουλος, ο οποίος ως τώρα ήταν υποδιευθυντής, στο ίδιο σχολείο.
Γ.Σαρ. 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ. Πλατάρε συγχαρητήρια για τη νέα σας θέση. Έχοντας ωφεληθεί τα μέγιστα από εσάς από τις απαντήσεις των περιπτώσεων των υποψηφίων διευθυντών, θα μπορούσατε με τη νέα σας ιδιότητα να μου απαντήσετε, σας παρακαλώ, αν ο διευθυντής Γυμνασίου είναι διευθυντής προσωπικού των εκπαιδευτικών του σχολείου του (νομίζω πως όχι). Είμαι διευθυντής Γυμνασίου, έχω κάθε διάθεση να κάνω απογραφή στον Ο.Π.Α.Δ. των εκπαιδευτικών του σχολείου μου, επιμένω όμως ότι πρέπει να μου ανατεθεί αυτή η εργασία ή να μου εκχωρηθεί αυτό το δικαίωμα από τη Δ.Δ.Ε. του νομού μου και μετά να προβώ στην απογραφή. Η Δ.Δ.Ε. στην οποία ανήκω μου λέει ότι δεν πρόκειται να σταλεί τέτοια έγκριση και να προχωρήσω, όπως γινόταν και παλιά, όπως κάνουν και οι άλλοι διευθυντές!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Α.Κ.
Ο χρήστης Γιάννης Πλατάρος είπε…
Φαίνεται να υπάρχει ένα θέμα, αφού η εγκύκλιος αναφέρεται σε Προϊσταμένους και τμηματάρχες (αν θυμάμαι καλά την διατύπωση) Δεν αναφέρεται δηλ. σε Διευθυντές Σχολείων. Όμως ο Διευθυντής ενός Σχολείου, είναι Διευθυντής τμήματος. Κατά σύμπτωση, το θέμα ετέθη σήμερα σε κάποια γενική σύσκεψη Διευθυντών Διευθύνσεων όπου εδόθη και η απάντηση που σας μεταβιβάζω. Σε κάθε περίπτωση, το μείζον, είναι ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τέλος Ιουνίου γι αυτό. Εσείς απογράφετε τις «καθαρές περιπτώσεις», ήτοι τους έχοντες ανήλικα παιδιά . Για σπουδάζοντα κτλ η απογραφή γίνεται στον ΟΠΑΔ.
Να είστε καλά

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)