Γιορτές μαθητικής δημιουργίας

Με επιτυχία και ενδιαφέρον έγινε η έναρξη της «Γιορτής μαθητικής δημιουργίας» στην Καλαμάτα στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, σήμερα το πρωί , Τρίτης 14 Μαρτίου. Αύριο 15 Μαΐου,  ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, ενώ το γενικό πρόγραμμα είναι πληρέστατο . (βλέπε επισυναπτόμενο πρόγραμμα)
Στην παρουσίαση της πρώτης ημέρας στο αμφιθέατρο Κουμουνδούρος, χαιρετισμούς απηύθηναν ο Αντπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κος Παναγιώτης Αλευράς , ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κος Ιωάννης Πλατάρος, ο Υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης   Καλαμάτας κος Γεώργιος Παναγόπουλος, ο Αντιπρόσωπος του Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κος Δημήτριος Σαρρής και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Μεσσηνίας Δρ. Μάριος Αθανασόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)