Συνάντηση ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο


141113 dt derm 1Συνάντηση ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο
Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμάτα.
Κατά τη συνάντησή τους, συζητήθηκαν θέματα εκπαίδευσης και των τριών βαθμίδων και θέματα εκκλησιαστικής εκπαίδευσης ενόψει της κατάθεσης
νέου νομοσχεδίου. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για το έργο της τοπικής εκκλησίας.
Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Δερμεντζόπουλος ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τη θερμή υποδοχή, δηλώνοντας ότι επισκέφτηκε ένα δυναμικό Ιεράρχη με πολλές ικανότητες. Παράλληλα, τόνισε το πόσο σημαντική είναι η αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των τοπικών φορέων.
Τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων συνόδευαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Μεσσηνίας κ. Ν. Κλάδης και κ. Ι. Πλατάρος.
 
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
 
 
 
 
141113 dt derm 2
 
 
 
 
141113 dt derm 3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)