Θέλουν οι καθηγητές Δ.Ε. την ψηφοφορία στις εκλογές Διευθυντών;

Πρώτα αποτελέσματα έρευνας (Α΄ μέρος)

Δημοσίευση: 05/12/2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Γιάννης Π. Πλατάρος
Σε μια έρευνα που είναι ήδη εν εξελίξει, έχουμε λάβει τα πρώτα αποτελέσματα επί ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, τα οποία πιστεύουμε ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα αν και δεν έχει γίνει ακόμα στάθμιση του δείγματος. Λόγω ενδιαφέροντος, σπεύδουμε να τα φέρουμε στο φως με κάποια πρώτα σχόλια.
Η έρευνα διεξάγεται σε  όλες τις μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, προς τις οποίες έχουν αποσταλεί τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια. Μέχρι στιγμής έχουν συλλεχθεί 71 ερωτηματολόγια επί συνόλου πληθυσμού καθηγητών 1058, με τους περίπου 875  απ΄αυτούς να είναι εκλογείς τον Ιούνιο του 2015, για Διευθυντές Σχολικών Μονάδων (οι υποψήφιοι δεν ήταν εκλογείς)  όπου η συμμετοχή κυμάνθηκε άνω του 97% , με αμελητέο αριθμό  ακύρων –λευκών.
Παρ΄ότι δεν έχει γίνει στάθμιση του δείγματος στα δημογραφικά στοιχεία του ΠΥΣΔΕ  Μεσσηνίας και παρ΄ ότι οι συμπληρώνοντες το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο εισάγουν μια επί πλέον επείσακτη (παρασιτική) μεταβλητή λόγω του δεν έχουν πρόσβαση ή ευχέρεια ή δεξιότητα όλοι οι ανήκοντες στον πληθυσμό, ώστε να το συμπληρώσουν, ανακοινώνουμε τα πρώτα αποτελέσματα, επί συγκεκριμένων ερωτημάτων και με προσωπικά μας σχόλια ενώ θα ακολουθήσουν  και τα υπόλοιπα μέρη.
Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)