Στον Δήμο Μεσσήνης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

ΓΙΑ ΤΟ 29oΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

πηγή  

22:40 11/05

Το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2012  (Παρασκευή και Σαββάτο) στην Καλαμάτα  και  θα κλείσει  τις  εργασίες του την  Κυριακή  11 Νοεμβρίου 2012 στην πόλη της  Μεσσήνης ήταν το θέμα που απασχόλησε την χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Μεσσήνης με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  και Πρόεδρο  του Μαθηματικού τμήματος Αθηνών του ΕΚΠΑ κ. Καλογερόπουλο  Γρηγόριο, ο οποίος  συνοδευόταν  από τους  επίσης Μαθηματικούς και Πανεπιστημιακούς κ.κ. Παπαναστασίου Νικόλαο  και Δημάκο Γεώργιο.

 Στην  συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης κ. Ρούτσης Κωνσταντίνος  μαζί με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος της ΕΜΕ στην Μεσσηνία κ. Γιάννη Πλατάρο.  

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος δεσμεύτηκε για στήριξη από την πλευρά του Δήμου για την υλοποίηση του εν λόγω Συνεδρίου, αφού όπως επεσήμανε, είναι δεδομένη η  Επιστημονική του σπουδαιότητα , καθώς και του οικονομικού ενδιαφέροντος που δημιουργεί για την οικονομία της πόλης της Μεσσήνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

 Οι  επισκέπτες Πανεπιστημιακοί καθηγητές, επέδειξαν ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα και την τοπική οικονομία για τα οποία ο κ. Αναστασόπουλος τους έκανε και ειδική ενημέρωση με έμφαση τις προοπτικές της ελιάς  και του ελαιολάδου και πρότεινε την υποστήριξη για μια εκδρομή των συνέδρων και των συνοδών τους στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”