Αποτελέσματα διαγωνισμού Παραρτήματος Μεσσηνίας της ΕΜΕ για το «Έτος Μαθηματικών 2018»

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Μεσσηνίας της ΕΜΕ, αξιολογώντας τα παρακάτω τρία δημοσίως εμφαινόμενα και υποβληθέντα βίντεο από μαθητές της Μεσσηνίας, απεφάσισε:
1. Όλα πληρούν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού. 
2. Ξεχωρίζει το βίντεο του μαθητή:
 Γεωργίου  Κωνσταντόπουλου του  Βασιλείου και της  Δέσποινας
 της  Γ τάξης (τμήμα 2) στο  Γυμνάσιο Παραλίας Καλαμάτας, 
 διότι με το συγκεκριμένο βίντεο που υπέβαλε, εκμεταλλεύθηκε  τις δυνατότητες του μέσου (=κινούμενη εικόνα με ήχο) και δίνει σαφή προστιθέμενη αξία στο ίδιο μαθηματικό θέμα που παρουσιάζει  και  το καθιστά πιο κατανοητό, πιο εύληπτο, πιο παραστατικό, πιο εποπτικό, πιο προσιτό, σε σχέση με μια παραδοσιακή παρουσίασή του ως στατικό σχήμα σε χαρτί ή κλασικό  πίνακα  ή παραδοσιακό βιβλίο, κάτι που δεν συμβαίνει με τις  δύο άλλες συμμετοχές, παρ΄ότι και οι δύο έχουν διαπραγματευθεί ενδιαφέροντα θέματα. 
Επομένως κρίνεται, ότι το προεξαγγελθέν βραβείο  του λάπτοπ το λαμβάνει ο μαθητής Κωνσταντόπουλος και οι δύο άλλες συμμετοχές πρέπει να λάβουν βραβείο συμμετοχής για την προσπάθειά τους.
Οι δύο μαθητές αυτοί είναι οι : 
  • Αθανασία  Κυριαζή του Γεωργίου  και της Σεβαστής  από την Γ΄Γυμνασίου  στο  Γυμνάσιο Κορώνης
  •  Παναγιώτης Ηλιόπουλος  του Δημητρίου και της Έλενας στην Α' Λυκείου στο 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας
Και στους τρεις μαθητές ευχόμαστε καλή πρόοδο στην μόρφωσή τους.
 Τόπος  και  χρόνος για βράβευση, θα ανακοινωθούν προσεχώς.  


         - Εκ μέρους του ΔΣ του Παραρτήματος Μεσσηνίας-
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Π .Πλατάρος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)