Η Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας για το θέμα απόπειρας διαρροής θεμάτων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.


ΘΕΜΑ: «Ψήφισμα για το θέμα απόπειρας διαρροής θεμάτων στις Γενικές Εξετάσεις»
Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας , με αφορμή το περιστατικό που απασχόλησε την κοινή γνώμη σχετικά με τις Γενικές Εξετάσεις στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Φ. Μπουγάς», δηλώνει ότι:
Δημοσιοποιεί σήμερα την θέση της σχετικά με το περιστατικό και όχι κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, διότι εκτίμησε ότι προείχε η διασφάλιση του ήρεμου κλίματος για τους εξεταζόμενους μαθητές μας.
Οι καθηγητές της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποτελούν εγγύηση για το αδιάβλητο της διεξαγωγής των Γενικών Εξετάσεων , διότι είναι αυτοί , που σε κάθε περίπτωση, αποτρέπουν κάθε απόπειρα υπονόμευσης του κύρους των εξετάσεων.
Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, απαιτεί, την πλήρη, ολόπλευρη και σε βάθος διερεύνηση του περιστατικού και την πλήρη απόδοση ευθυνών σε όλους όσους προσπάθησαν να υπονομεύσουν το κύρος των εξετάσεων.
Καλούμε τον διενεργούντα την ΕΔΕ, να μην ορρωδήσει προ ουδενός και να αποδώσει δικαιοσύνη.
Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, θα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την όλη εξέλιξη της υπόθεσης και διαμηνύει προς πάσαν κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση και σε κανέναν , να κουκουλώσει το θέμα.
Καλούμε επίσης τις Εισαγγελικές Αρχές, να επιληφθούν το γρηγορότερο δυνατόν της υποθέσεως και να την διαλευκάνουν πλήρως και στο ποινικό της μέρος.
Τέλος, τονίζουμε και υπενθυμίζουμε, την πάγια θέση της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας :
«Η διεξαγωγή των Γενικών Εξετάσεων των Ιδιωτικών Λυκείων, να πραγματοποιείται στα πλησιέστερα Δημόσια Σχολεία.»

Πρόεδρος Γραμματέας
Ιωάννης Π. Πλατάρος Λεωνίδας Ν. Θούας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)