Ευχαριστήριο στο ΤΕΙ Καλαμάτας.

Έχετε ακούσει μια φιλολογία για το τι αγαθά διαχέει στην τοπική κοινωνία η λειτουργία ενός ανώτατου Εκπαιδευτικού ιδρύματος; Άλλοι λένε για τις γκαρσονιέρες που νοικιάζουν κάποιοι , άλλοι για τις καφετέριες που δουλεύουν , άλλοι για άλλα. Την πνευματική ανάπτυξη και την διάχυση της γνώσης και της τεχνογνωσίας την παραγνωρίζουν ενώ είναι το μείζον. Το ΤΕΙ Καλαμάτας, παραχωρεί και τον ανανεούμενο εργαστηριακό του εξοπλισμό στην τοπική κοινωνία. Μας έκανε την τιμή και βοήθησε το Σχολείο μας. Αύριο θα το κάνει σε κάποιο άλλο. Σίγουρα το έχει κάνει στο παρελθόν σε άλλα και το αγνοούμε. Για να μην το αγνοούμε, καλό είναι να διαχέεται η πληροφορία, ότι το παλιό υλικό πιάνει τόπο ΓΟΝΙΜΟ σε Σχολείο. Και θεωρούμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να πούμε ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Ανδρέα Κανάκη και σε όλα τα μέλη του ΔΣ που πήραν την απόφαση παραχώρησης του υλικού τους. Να είναι πάντα καλά οι άνθρωποι και ό,τι καλό μπορούν να κάνουν, να το κάνουν. Ευχαριστήριο προς ΤΕΙ Καλαμάτας για δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού Η.Υ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)